The Fisher’s Mancave

Top accommodatie gebouwd aan de steiger. De Fisher’s mancave beschikt over 3 slaapkamers met 2 twee persoonsbedden. Een prachtige keuken, badkamer en zitkamer met open keuken. De accommodatie is voorzien van een volledige ingerichte keuken met vaatwasser, fornuis, koelkast, koffiezetapparaat.

Daarnaast is er ook een vriezer aanwezig om vis in op te slaan. Er is ook een fileerruimte aanwezig met stromend water. In het fileerruimte is heeft u ook de mogelijkheid om uw viskleding te drogen. Appartement is geschikt voor maximaal 6 personen.

Bergsfjord Lodge

Bergsjord lodge is een sfeervol onderkomen voor maximaal 9 personen. Het huis is dicht bij het water gebouwd zo dat u kunt genieten van een prachtig uitzicht. De supermarkt is op 3 minuten lopen. Het huis heeft een woonoppervlak van ongeveer 70 m2 en is voorzien van alle gemakken, zodat u kunt genieten van een fijn verblijf. Er zijn 3 slaap kamers. Kamer (1) heeft 1 tweepersoonsbed. Kamer (2) heeft 1 stapelbed en 2 eenpersoonsbedden. Kamer (3) een stapelbed en 1 eenpersoonsbed.

De accommodatie is voorzien van een volledige ingerichte keuken met vaatwasser, fornuis, koelkast, koffiezetapparaat en wasmachine. Daarnaast is er ook een vriezer aanwezig om vis in op te slaan. Er is ook een fileerruimte aanwezig met stromend water. In het fileerruimte is heeft u ook de mogelijkheid om uw viskleding te drogen. Accommodatie is geschikt voor maximaal 9 personen.

Halibut Heaven

Halibut heaven is ons nieuwe en sfeervol onderkomen voor maximaal 8 personen. Het huis licht ongeveer 150 meter van de boot. Daarnaast heeft u een prachtige uitzicht over het fjord en het huis is voorzien van alle gemakken. Halibut heaven heeft 3 slaapkamers. 2 kamers met 2 bedden en 1 kamer met 2 stapelbedden voor 2  personen. Daarnaast heeft het huis een mooi terras voor de zonnige dagen. Accommodatie is geschikt voor maximaal 9 personen.

Cape Cod

Informatie binnenkort op de website.

Nog even nadenken?

In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
Vraag nu onze brochure aan