Skip to main content

The Fisher’s Mancave

Top accommodatie gebouwd aan de steiger. De Fisher’s mancave beschikt over 3 slaapkamers met 2 twee persoonsbedden. Een prachtige keuken, badkamer en zitkamer met open keuken. De accommodatie is voorzien van een volledige ingerichte keuken met vaatwasser, fornuis, koelkast, koffiezetapparaat.

Daarnaast is er ook een vriezer aanwezig om vis in op te slaan. Er is ook een fileerruimte aanwezig met stromend water. In het fileerruimte is heeft u ook de mogelijkheid om uw viskleding te drogen. Ook is er op aanvraag een grote rookoven en Weber BBQ beschikbaar. Appartement is geschikt voor maximaal 6 personen.

Halibut Heaven

Halibut heaven is ons nieuwe en sfeervol onderkomen voor maximaal 8 personen. Het huis licht ongeveer 150 meter van de boot. Daarnaast heeft u een prachtige uitzicht over het fjord en het huis is voorzien van alle gemakken. De accommodatie is voorzien van een volledige ingerichte keuken met vaatwasser, fornuis, koelkast, koffiezetapparaat en wasmachine. De supermarkt is op 3 minuten lopen.

Halibut Heaven heeft 3 slaapkamers. 2 kamers met 2 bedden en 1 kamer met 2 stapelbedden voor 2  personen. Daarnaast heeft het huis een mooi terras voor de zonnige dagen. Bij de boot is er ook een vriezer aanwezig om vis in op te slaan. Er is ook een fileerruimte aanwezig met stromend water. In de fileerruimte heeft u ook de mogelijkheid om uw viskleding te drogen. Ook is er op aanvraag een grote rookoven en Weber BBQ beschikbaar. Accommodatie is geschikt voor maximaal 9 personen.

Cape Cod

Cape Cod is fijn onderkomen voor maximaal 6 personen. Het huis ligt ongeveer 100 meter van de boot af. Daarnaast heeft u een prachtig uitzicht over het fjord en het huis is voorzien van alle gemakken. De accommodatie is voorzien van een volledige ingerichte keuken open keuken met fornuis, koelkast, koffiezetapparaat en toebehoren.  De supermarkt is op 3 minuten lopen.

Cape Cod heeft 4 slaapkamers met losse 1 persoons bedden. Bij de boot is er ook een fileerhuis aanwezig. Hier heeft u de mogelijkheid om vis op te slaan. Er is stromend water aanwezig en een verwarmde ruimte om uw viskleding te drogen. Ook is er op aanvraag een grote rookoven en Weber BBQ beschikbaar. Accommodatie is geschikt voor maximaal 6 personen.

Steinbit Escape

Informatie en foto’s komen binnenkort. Accommodatie geschikt voor 6 personen.

Nog even nadenken?

In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
Vraag nu onze brochure aan