Skip to main content
Bewonder en beleef

Naast zeevissen bieden wij ook anderen activiteiten aan

Wilt u ontspannen in een stressvrije omgeving? Dat kan wij bieden namelijk naast het zeevissen ook anderen activiteiten aan. combineer deze activiteiten met uw visvakantie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje vogel- of walvispotten, wandel en of klim tochten. Hieronder vind u alle activiteiten die wij aanbieden. Wilt u meer informatie? Kijk dan op onze website www.visitloppa.com of vraag ons naar de mogelijkheden.

www.visitloppa.com

Walvissafari

Begin november arriveren de Walvissen en Orka’s in de buurt van Loppa (Bergsfjord). Op minder dan een half uur tot een uur varen vindt u een van de beste walvis hotspots in Noorwegen. Dit maakt onze locatie zeer uniek. Trek er met een eigen boot op uit om de walvissen van dichtbij te zien en te genieten van de mooie natuur en bijzondere dieren.

Meer informatie op www.visitloppa.com

Vogelspotten

De zeer afgelegen locatie van Loppa (Bergsfjord) in combinatie met weinig bewoners en auto’s maakt dit dorp een uitstekende locatie voor vogel spotten. Dagelijks organiseren wij ‘outings’ en varen we uit met de boot, ‘s morgens vroeg en ‘s avonds laat om de lokale arenden en vogels te fotograferen. Die komen vlak bij de boot om te zien of ze ergens visresten kunnen vinden.

Meer informatie op www.visitloppa.com

Het Noorderlicht

Aurora borealis. In de herfst, winter en lente geniet u hier van het spectaculaire Noorderlicht. Juist hier vanwege de nabijheid van de zee en het feit dat het zeer afgelegen en donker is. Dit alleen al is een reden om naar Loppa (Bergsfjord) te komen.

Meer informatie op www.visitloppa.com

Vliegvissen

Vliegvissen in Noord Noorwegen, wie wilt dit nou niet?! Dit is mogelijk en zeer betaalbaar bij Loppaseafishing. Bij ons kunt u vissen op de zeer zeldzame Arctic char en Forel. In het stuwmeer ligt een elektrische boot voor u klaar om de tocht te maken naar de monding van de gletsjerrivier.

Meer informatie op www.visitloppa.com

Zeevissen

Loppa (Bergsfjord) is een top locatie voor grote kabeljauw, helibot, koolvis, roodbaars en zeewolf. Vissen in deze wateren is een droom voor velen. Het zeevissen met je eigen visboot samen met je maten.

Maar het hoeft geen droom te blijven ! Dit visavontuur is heel betaalbaar in Loppa (Bergsfjord) in Noorwegen bij Loppa Seafishing !

Meer informatie op www.visitloppa.com

Retraites & Coaching

Onze gasten komen naar het afgelegen Loppa (Bergsfjord) om echt weg te zijn van de drukte van het moderne leven. Tijdens de spectaculaire reis naar Loppa (Bergsfjord) met de boot begint de ontspanning. Het ontsnappen aan de stress en ontspannen kost vaak enkele dagen, daarna pas begin je echt te genieten van je zelf, je vrienden en de mooie natuur rond om je heen.

Meer informatie op www.visitloppa.com

Sneeuwschoen wandelen

Genieten kan ook in de sneeuw met langlauf ski’s en sneeuwschoenen. Het klimaat in Loppa (Bergsfjord) is ideaal voor deze activiteiten, omdat in vergelijking met het binnenland de temperaturen aan de kust gematigd zijn. Ideaal voor lange wandelingen in de sneeuw met een prachtig uitzicht over de zee. Of maak je eigen tracks met langlaufski’s.

Meer informatie op www.visitloppa.com

Hiking & Droppings

Kom bij ons wandelen of plan een survival tocht. Binnen een dag bent u de stress van het alledaagse leven kwijt. De omgeving is prachtig, afgelegen wild en onverstoord en heeft een woeste schoonheid.

Neem een week rust in Loppa (Bergsfjord), relax en raak gewend aan het rustige leven in het afgelegen en vriendelijke dorp, of maak wandelingen, meerdaagse trektochten of noem het survival tocht net zoals u het wenst.

Meer informatie op www.visitloppa.com

Workshops

Lessen Zeevissen, Lessen in vliegvissen, ijsvissen, kooklessen, leren fileren, leren roken van vis, kleiduiven schieten, lange afstand kogel schieten.

Wij geven les en organiseren in de hierboven genoemde onderwerpen. Als u wat anders wenst te doen, aarzel dan niet om ons te contacteren, wij denken met plezier samen met u mee om een passend programma uit te werken. Op verzoek worden specialisten  ingevlogen om aan al uw wensen tegemoet te komen.

Meer informatie op www.visitloppa.com

Wilt u informatie over onze activiteiten ontvangen?  Laat uw gegevens achter in het formulier met uw vraag en wij beantwoorden deze graag voor u.