Skip to main content

Wildeboat 650 XW S met 150PK

Loppa Seafishing werkt uitsluitend met de Wildeboat 650 XW S. Dit is het nieuwste model van de in Bergsfjord gevestigde scheepswerf Wilde Slipp. Een boot speciaal ontwikkeld voor pleziervissers in de wateren rondom Loppa en Scandinavië. De visboten zijn van hoge standaard en zijn 6,7 meter lang. Ze worden ter plekken gemaakt door de eigenaar op zijn eigen jachtwerf. De visboten zijn erg in trek door hun brede en ruime opzet. De afkorting XW staat voor “extra wide” en is maar liefst 2,7 meter breed. Daardoor is hij veel stabieler dan reguliere boten.

Zeewaardigheid en handelbaarheid

Zijn grote zeewaardigheid en passende afmetingen maken deze boot bij uitstek geschikt om in te zetten voor groepen van 4 of 5 personen. Het bedien gemak en wendbaarheid maakt dat ook u er mee om kunt gaan. Bovendien heeft iedereen meer dan genoeg eigen werk ruimte en de boot laat zich makkelijk sturen.

Stabiel werkplatform

De boot vormt een rustig werkplatform waar je kunt vissen en bewegen zonder de mede bemanning te storen. Door zijn ontwerp wordt rollen, stampen en bewegen tijdens het stilliggen midden op zee tot een minimum beperkt. U zult blij verrast zijn door de rust die hiervan uitgaat!

De kajuit en motor

De Wildeboat 650 is uitgerust met een afsluitbare kajuit waar 5 personen op kunnen zitten.  De uitrusting en bagage kunnen ook droog worden bewaard. Onze Wildeboat 650 XW S is uitgerust met een 150 PK YAMAHA/HONDA motor. De kracht, snelheid (max ca 70 km per uur), rust en betrouwbaarheid van deze boot maakt het uiterst geschikt voor zeevissen.

Uitrusting

Alle boten zijn uitgerust met zwemvesten, hengel houders, nieuwste fishfinder, dieptemeter, tracking system, en noodpijlen.  De boot heeft AIS.