Skip to main content

 informatie over de visreis:

Zeevissen bij Loppa Seafishing in Noord-Noorwegen is een unieke en vooral bijzondere ervaring die u nooit meer zult vergeten. Gigantische vissen, prachtige boten en een heerlijk verblijf.. Bij Loppa Seafishing huurt u een accommodatie + Wildeboat voor 1 vaste prijs. Ook kunnen wij u helpen met het boeken van de reis naar ons toe, zodat u zonder zorgen op vakantie kunt gaan.

Daarnaast zijn de gastheer(Cornelis) en gastvrouw(Patricia) van Loppa Seafishing Nederlands en zeer ervaren vissers. Zij kunnen u alles vertellen over de beste methodes en visstekken.

Loppa Seafishing beschikt in het seizoen 2023 over 4 huizen en 3 boten. De huizen zijn maximaal geschikt voor 6 en 9 personen en de Wildeboat is optimaal geschikt voor 5 personen.Welke accommodatie u krijgt is afhankelijk van de beschikbaarheid. In het seizoen 2023 beschikken wij over de The Fisher’s Mancave , Cape cod , Steinbit escape en Halibut heaven. De accommodatie zal voorzien zijn van handdoeken, bedlinnen, eindschoonmaak en is inclusief water, elektra en verwarming. Bij ontvangst van de Wildeboat krijgt u een volle tank en u levert deze ook weer volgetankt en schoongemaakt in.

Tanken kan op de steiger dmv jerrycans en de kosten hiervoor kan je ter plaatse voldoen met creditcard of cash. De rekening wordt in Noorse kronen NOK opgemaakt en door u betaald. De euro prijzen zijn indicatief in verband met de wisselkoers fluctuaties.

Prijzen:

Prijzen in euro voor 1 week in 2023
1 accommodatie, inclusief 6,5 meter Wilde visboot met 150 PK : groepsprijs t/m 5 personen
€ 2.995,- /week
Elke visser vanaf 6 of meer
€ 200,- p.p. /week
Additionele visboot
€ 1.295,- /week
Visoverall
€ 75,-
/week
Hengel + molen + lijn
€ 75,-
/week
Contact opnemen
Aanvraag voor een langere periode of  een grote groep? Geen probleem.. vraag ons naar de mogelijkheden!

  Snelle zeewaardige visboten ( Wildeboat 650 XW S met 150PK!)

  Loppa Seafishing werkt uitsluitend met de Wildeboat 650 XW S. Dit is het nieuwste model van de in Bergsfjord gevestigde scheepswerf Wilde Slipp. Een boot speciaal ontwikkeld voor pleziervissers in de wateren rondom Loppa en Scandinavië. De visboten zijn van hoge standaard en zijn 6,7 meter lang. Ze worden ter plekken gemaakt door de eigenaar op zijn eigen jachtwerf. De visboten zijn erg in trek door hun brede en ruime opzet. De afkorting XW staat voor “extra wide” en is maar liefst 2,7 meter breed. Daardoor is hij veel stabieler dan reguliere boten.

  Meer informatie

  Prachtige luxe accomodaties

  Wij bieden verschillende top accommodatie aan. De Fisher’s mancave is bijvoorbeeld gebouwd aan de steiger en beschikt over 3 slaapkamers met 2 twee persoonsbedden. Een prachtige keuken, badkamer en zitkamer met open keuken. De accommodatie is voorzien van een volledige ingerichte keuken met vaatwasser, fornuis, koelkast, koffiezetapparaat.

  Daarnaast is er ook een vriezer aanwezig om vis in op te slaan. Er is ook een fileerruimte aanwezig met stromend water. In het fileerruimte is heeft u ook de mogelijkheid om uw viskleding te drogen. Appartement is geschikt voor maximaal 6 personen.

  Meer informatie

  Gigantische vissen!

  Loppa Seafishing ligt direct tegenover het wel bekende vissers eiland Sørøya en staat bekend om bijzondere en uitdagende bodemstructuur. Hierdoor is het een visrijk en uitdagend visgebied.

  Het eiland Silda is 8 kilometer lang en 4 kilometer breed en ligt als een grote beschermende muur voor het dorp Bergsfjord. Rondom het eiland liggen de visrijke plateaus van 15 tot 100 meter diepte waarnaast het direct tot een diepte gaat van wel 250 – 500 meter. Ook bij het eiland Loppa zelf liggen erg visrijke gebieden en dit op slechts 15 min varen. Dit is bij uitstek de toplocatie voor grote heilbotten, koolvis, kabeljauw, roodbaars en zeewolven. Het is door zijn ligging ook zeer geschikt om skrei te vissen!

  Meer informatie

  Bijzondere Noorse natuur

  Beschut in Noord Noorwegen ligt het plaatsje Bergsfjord. Hier kunt u vissen op De BIG GAME van Scandinavië! Bergsfjord is nog niet heel bekend maar onder de kenners zeer bemind! Loppa ligt tegen over het eiland Sørøya en heeft een zeer uitdagende en visrijke bodemstructuur.Op het hele schiereiland Bergsfjord wonen ongeveer 70 mensen. Het is echt nog een klein dorpje dat nog niet ontdekt is door het grote toerisme.

  Naast vissen kunt u in Bergsfjord ook andere  activiteiten ondernemen. Wat dacht u van een tripje naar een naastgelegen land? Daarnaast kunt u verschillende looproutes nemen langs lokale bergen en riviertjes. In het dorp kunt u een grote winkel vinden waar u belangrijkste spullen kunt vinden met daaraan grenzend een tankstation. Wij heten u van harte welkom in Bergsfjord Noorwegen.

  Meer informatie

  Zeer goed bereikbaar

  De reis gaat met het vliegtuig naar Alta en vanuit daar is het ongeveer 2 uur rijden naar Øksfjord . U kunt ervoor kiezen om de lokale bus (luxe touringcar) te nemen of (huur) auto. Vanuit Øksfjord neemt u de veerboot naar Bergsfjord. Dit dorp is alleen te bereiken met de veerboot en de tocht duur ongeveer 1,4 uur vanaf Oksjord. Na aankomst in Bergsfjord komen wij u persoonlijk ophalen.

  Het is ook mogelijk om met de helicopter van Alta naar Bergsfjord te vliegen. Een fantastische ervaring en scheelt in reistijd. Prijs op aanvraag. Wij helpen u graag met het boeken van uw reis naar Bergsfjord en tijdens de reis kunt u ons altijd bellen als u nader advies nodig heeft.

  Tot spoedig ziens in Bergsfjord !

  Meer informatie

  Top reviews!

  Beet-Rovers & Dutch anglers

  We hebben bv de meeste heilbot gevangen op ca 15 minuten varen van het huisje. We hadden de beschikking over een geweldige boot, 6,60 meter lang, 2,70 meter breed en een motor van 150 pk.
  Boot gedroeg zich voorbeeldig op het water en de extra breedte gaf hem een zeer stabiel vis platform. Met 3 man aan een kant was geen probleem voor deze dame.

  een super stek, locatie, eigenaren, boot, huisje.
  Het gebied om loppa en Bergsfjord geeft meer dan genoeg vis mogelijkheden. Tijdens deze reis hebben we oa; 21 heilbotten tot 108cm, Kabeljauw tot 110cm, De joekel koolvis van Michel van 115cm, Lom, Roodbaars gevangen. Zeearenden, vossen, walvissen gezien. Noorwegen bedankt en tot volgend jaar.

  Meer informatie
  Ervaar nu onze visreis op video

  (Vistv) Daniel Weijers & Tamme Smit  op bezoek om onze visreis te ervaren.

  Daniel en Tamme van vistv zijn een weekje komen zeevissen bij Loppa Seafishing. Ze hebben hier een VLOG opgenomen en hebben 25 heilbotten gevangen! Bekijk hier de vlog deel 1! P.S Kijken op eigenrisico.. Kan zeer jaloers makend zijn 🙂 . (deel 2 staat op youtube “vistv” Noorwegen deel 2)

  “ Wat hebben wij een onvergetelijke week achter de rug in Bergsfjord bij Loppa Seafishing. Echt een top locatie waar ik zeker vaker ga terug komen! ”

  Tamme Smit & Daniël Weijers - Vis TV

  Nog even nadenken?

  In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
  Vraag nu onze brochure aan