Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

Daniel Weijers en Tamme Smit!

Wat hebben wij een onvergetelijke week achter de rug in Bergsfjord bij Loppa Seafishing. 5 dagen zijn we op ’t water geweest waarvan één dag met een beroepsvisser. Dit om mee te maken hoe de echte Noren vissen. Super gaaf om te zien dat vrij ouderwetse technieken goed werken, ook heeft deze beroepsvisser ons geholpen met zijn kennis van water.
Van de 5 dagen hebben wij 4 dagen zelf gevist en kwamen 25 heilbotten de binnenzijde van onze boot bekijken. De meeste heilbotten vingen wij werpend, onder andere op aasjes zoals de Westin Sandy Andy en wat andere langwerpige shads (12-20cm). Ook deden aasvissen het erg goed!
De kabeljauwen en koolvissen waren zo talrijk dat je er letterlijk over naar het eiland kon lopen, sonar volledig gekleurd met vis, 5 haken en 5 vissen tegelijk het kan allemaal!
Cor en Patricia de Wilde zijn geweldige gastheer en gastvrouw, zij hadden alles tot in de puntjes geregeld! Het huisje was perfect, de boot is echt een machine met 150pk en ruim genoeg voor 6 man. De boot vaart met gemak door de golven met windkracht 4/5.

Het mooie aan Bergsfjord is dat je altijd kan vissen, zelfs als het echt slecht weer is. Bergsfjord ligt midden tussen de bergen en er zijn altijd wel mooie stekken in de luwte. Twee dagen was het niet mogelijk om buiten de fjorden te vissen, we bleven aan de binnenzijde van de fjorden en ook hier vingen we ook super goed vis!

Naast het vissen is er voldoende te beleven, het dorpje zit vast aan een Gletsjer, er is een groot zoetwater meer waar je in de zomer mooi kunt zwemmen, de omgeving is prachtig voor wandelingen, je kunt er kleiduiven schieten of met een quad rondrijden, kortom echt een top locatie waar ik zeker vaker ga terug komen! Bedankt jaap en Hubert voor de uitnodiging en tot volgend jaar.

Beet-Rovers & Dutch anglers

Noorwegen je was weer geweldig.
We sluiten af, en zijn op de terug reis naar Nederland. Een uitgebreid verslag van deze reis zal in het januari nummer van Beet/rovens komen te staan. Een waanzinnige ervaring rijker, in het ruige maar oh zo mooi Bergsfjord bij Cornelis de Wilde , Patricia De Wilde en Hubert van Renterghem van loppaseafishing. We hebben alle dagen kunnen vissen, ook met minder weer is dit zeer goed gelukt.

We hebben bv de meeste heilbot gevangen op ca 15 minuten varen van het huisje. We hadden de beschikking over een geweldige boot, 6,60 meter lang, 2,70 meter breed en een motor van 150 pk.
Boot gedroeg zich voorbeeldig op het water en de extra breedte gaf hem een zeer stabiel vis platform. Met 3 man aan een kant was geen probleem voor deze dame. De boten worden door Cornelis, zelf gebouwd en onderhouden. En dat is te merken stabiel, perfect onderhouden en zeer comfortabel door het stuurhuis, hier kon je lekker zitten als het ff te gek werdt met de regen, wind en hagel.

Al met al een super stek, locatie, eigenaren, boot, huisje.
Het gebied om loppa en Bergsfjord geeft meer dan genoeg vis mogelijkheden. Tijdens deze reis hebben we oa; 21 heilbotten tot 108cm, Kabeljauw tot 110cm, De joekel koolvis van Michel van 115cm, Lom, Roodbaars gevangen. Zeearenden, vossen, walvissen gezien. Noorwegen bedankt en tot volgend jaar.

Link naar artikel DutchAnglers: Klik Hier!

 

Sportfishingcommunity_official

Sportfishingcommunity_official op bezoek bij Loppa seafishing!

We hebben een heerlijk weekje gevist bij Loppa Seafishing in Noord Noorwegen. Het weer was helaas niet helemaal top maar toch paar lekkere visdagen gehad. Top accommodatie en top booten op een prachtige plek. Verschillende heilbot en kabeljauw gevangen. Dit is mijn eerste vlog dus even wennen. Eind september ga ik weer een weekje achter de Noorse visjes aan.

Nog even nadenken?

In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
Vraag nu onze brochure aan