Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

(Beet.nl) Hart Festival 2023

visreis.nl organiseerde samen met Loppaseafishing het Hart festival 2023. Er zijn verschillende prachtige trofee vissen gevangen. Lees het hieronder in de Beet.nl.

Artikel dag 1 (klik hier)
Artikel dag 2 (klik hier)
Artikel dag 3 (klik hier)
Artikel dag 4 (klik hier)
Artikel dag 5 (klikhier)
Artikel dag 6 (klikhier)

(Beet.nl) Skreifestival 2023

Visreis.nl organiseert samen met Loppaseafishing het Skreifestival 2023! Mooie kabeljauwen en grote heilbotten. Ca 15 man is aanwezig op het Skreifestival verdeeld over 3 boten. Volg alle avonturen op beet.nl!

TV presentator Daniel Weyers en Hans Ruigrok op bezoek bij Loppa Seafishing!

Daniel Weyers(2022) op bezoek bij Loppa Seafishing om een weekje achter de Big Game van Noorwegen aan te gaan!  Bekijk nu deel (1/2/3)(vlogs) van zijn visavontuur.

(TotalFishing) De haken en ogen van een Noorse vistrip: Deel 1 Loppa sept.2021

We zijn net terug van een spannende vistrip naar het verre noorden van Noorwegen, waar we met 4 man vanuit een boot gingen zeevissen vanuit Loppa Seafishing in Bergsfjord,  gericht op heilbot, kabeljauw en grote koolvissen, met vier verschillende technieken. 

Link naar artikels Totalfishing Loppa Seafishing :

Tekst en fotografie: Geert Luinge

Edwin, Henk en Yvon

Wil je altijd kunnen vissen, wind of geen wind?! Wil je grote vissen vangen!? Dan ben je bij Loppa Seafishing op het juiste adres. Van Heilbot tot Koolvis, Lom tot Zeewolf, grote kabeljauw en nog vele soorten meer kun je hier vangen. Wij komen hier nu het 2e jaar en hebben weer geboekt voor volgend jaar. Cor en Patricia staan altijd voor je klaar en de huisjes (wij zaten in de Fisher man’s Mancave) zijn van alle luxe (en meer…) voorzien. Daarnaast heb je beschikking over een stevige, stabiele boot met kajuit! Kortom; Doen!…. Tip ; wacht niet te lang met boeken, wellicht vis je achter het net….

TV presentatoren Marco Kraal & Nathalie van den Berg op bezoek bij Loppa Seafishing!

Marco Kraal en Nathalie van den berg op bezoek bij Loppa Seafishing om een weekje achter de Big Game van Noorwegen aan te gaan! Marco kunnen jullie kennen van vis TV en Nathalie van Visvrouwen. Bekijk nu deel (1/2/3/4) van hun visavontuur. (deel 5 staat binnenkort online op het youtube kanaal van ” Daniel Weyers” Noorwegen vlog 5.

Ivy Joy

Onze reis begon al vroeg op Schiphol. Om 7 uur vertrok onze eerste vlucht naar Kopenhagen. Vandaaruit vliegen we door naar Oslo en vanaf Oslo gaat onze laatste vlucht naar Alta. Dit alles gaat vlot achter elkaar door en SAS vliegt stipt op tijd! Op Alta moeten we even wachten op de bus naar Øksfjord . Onderweg zien we al de prachtige fjorden, rendieren en zelfs al wat dolfijnen! Vanaf Øksfjord gaat de reis verder per boot. Cor en Patricia waren een weekend weg geweest en zo troffen we elkaar al bij de opstap in Øksfjord . Tijdens de bootreis werd al de nodige informatie gedeeld onder het genot van een kopje koffie. Vanaf de aankomst met de boot in Bergsfjord is het dan nog maar een heel klein stukje tot je verblijf….

Aangekomen in de Fishermans Mancave kijken we onze ogen uit! Sfeervol en zeer compleet ingericht. We krijgen wat uitleg, en ook de instructies voor de boot worden doorgenomen. Ik maak wat pannenkoeken en dan is het eerst tijd voor een goede nachtrust.

Meer lezen

Sportfishingcommunity_official

Sportfishingcommunity_official op bezoek bij Loppa seafishing!

We hebben een heerlijk weekje gevist bij Loppa Seafishing in Noord Noorwegen. Het weer was helaas niet helemaal top maar toch paar lekkere visdagen gehad. Top accommodatie en top booten op een prachtige plek. Verschillende heilbot en kabeljauw gevangen. Dit is mijn eerste vlog dus even wennen. Eind september ga ik weer een weekje achter de Noorse visjes aan.

Daniel Weijers en Tamme Smit!

Wat hebben wij een onvergetelijke week achter de rug in Bergsfjord bij Loppa Seafishing. 5 dagen zijn we op ’t water geweest waarvan één dag met een beroepsvisser. Dit om mee te maken hoe de echte Noren vissen. Super gaaf om te zien dat vrij ouderwetse technieken goed werken, ook heeft deze beroepsvisser ons geholpen met zijn kennis van water.
Van de 5 dagen hebben wij 4 dagen zelf gevist en kwamen 25 heilbotten de binnenzijde van onze boot bekijken. De meeste heilbotten vingen wij werpend, onder andere op aasjes zoals de Westin Sandy Andy en wat andere langwerpige shads (12-20cm). Ook deden aasvissen het erg goed!
De kabeljauwen en koolvissen waren zo talrijk dat je er letterlijk over naar het eiland kon lopen, sonar volledig gekleurd met vis, 5 haken en 5 vissen tegelijk het kan allemaal!
Cor en Patricia de Wilde zijn geweldige gastheer en gastvrouw, zij hadden alles tot in de puntjes geregeld! Het huisje was perfect, de boot is echt een machine met 150pk en ruim genoeg voor 6 man. De boot vaart met gemak door de golven met windkracht 4/5.

Meer lezen

Beet-Rovers & Dutch anglers

Noorwegen je was weer geweldig.
We sluiten af, en zijn op de terug reis naar Nederland. Een uitgebreid verslag van deze reis zal in het januari nummer van Beet/rovens komen te staan. Een waanzinnige ervaring rijker, in het ruige maar oh zo mooi Bergsfjord bij Cornelis de Wilde , Patricia De Wilde en Hubert van Renterghem van loppaseafishing. We hebben alle dagen kunnen vissen, ook met minder weer is dit zeer goed gelukt.

We hebben bv de meeste heilbot gevangen op ca 15 minuten varen van het huisje. We hadden de beschikking over een geweldige boot, 6,60 meter lang, 2,70 meter breed en een motor van 150 pk.
Boot gedroeg zich voorbeeldig op het water en de extra breedte gaf hem een zeer stabiel vis platform. Met 3 man aan een kant was geen probleem voor deze dame. De boten worden door Cornelis, zelf gebouwd en onderhouden. En dat is te merken stabiel, perfect onderhouden en zeer comfortabel door het stuurhuis, hier kon je lekker zitten als het ff te gek werdt met de regen, wind en hagel.

Al met al een super stek, locatie, eigenaren, boot, huisje.
Het gebied om loppa en Bergsfjord geeft meer dan genoeg vis mogelijkheden. Tijdens deze reis hebben we oa; 21 heilbotten tot 108cm, Kabeljauw tot 110cm, De joekel koolvis van Michel van 115cm, Lom, Roodbaars gevangen. Zeearenden, vossen, walvissen gezien. Noorwegen bedankt en tot volgend jaar.

Link naar artikel DutchAnglers: Klik Hier!

 

Nog even nadenken?

In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
Vraag nu onze brochure aan