Hallo vissers,

Dit jaar organiseren wij iets speciaals voor jullie… De Loppa Seafishing foto/video wedstrijd 2019. Stuur jouw mooiste foto of video naar ons toe en wie weet win jij de hoofdprijs!

Wat kun je winnen?

De winner van de Loppa Seafishing foto/video wedstrijd 2019 krijgt van ons een hele week gratis vissen! Dat houdt in dat je 1 prachtige accommodatie en 1 Wildeboat voor 7 dagen van ons krijgt. Geheel gratis! Eind oktober 2019 zullen we de winnaar bekend maken. Wie weet win jij deze prachtige prijs!

 Wat moet je doen?

Om deel te nemen aan de fotowedstrijd hoef je niet veel te doen: je maakt zelf eenvoudig verschillende foto’s/video’s van een dikke trofeevissen die je bij ons hebt gevangen en je stuurt deze naar ons op.

Je mag zoveel foto’s doorsturen als je wilt! Ook maakt het niet uit wat voor soort foto je stuurt: een dikke trofeevis, of een natuurfoto. Zolang deze foto’s maar bij ons zijn genomen 😉 Belangrijk is wel dat de foto’s horizontaal zijn genomen!

Wat doen jullie met mijn foto?

Foto’s die ingezonden worden voor de Loppa Seafishing wedstrijd 2019 mogen wij delen ten behoeve van de wedstrijd. In een later stadium mag Loppa Seafishing deze gebruiken in (nieuws-)artikelen en media-uitingen/website van Loppa Seafishing zelf. Het auteursrecht blijft uiteraard bij jou, als maker van de foto. Ook verkopen we de foto’s niet en zal indien mogelijk altijd je naam vermeld worden bij het plaatsen van de foto.

Waar mag ik mijn foto’s/video’s heen sturen?

Stuur de foto’s/video’s naar: info@loppaseafishing.com

BELANGRIJK is dat dit via WeTransfer gedaan wordt! Vermeld daarbij je naam en contact gegevens ook. Zo weten wij aan wie we de prijs mogen uitreiken!

We kijken ernaar uit!

Met vissers groet,

Team Loppa Seafishing