Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

Heilbot vissen Noorwegen

Vissen is iets wat elke man bijna wel leuke vindt, en het is al helemaal een leuk ding om te doen als je met maten bent. De vakantie staat dan ook weer op de planning, dit betekent dus dat je een plek moet vinden om samen met je visvrienden heen te gaan. Nu kun je wel naar een land waar je heel de dag alleen aan zee zit, maar is het niet leuker om iets anders te kiezen? Bij ons kun je reizen boeken naar Noorwegen om op heilbot te vissen in Noorwegen. Op die manier kun je samen met je vrienden genieten van een vakantie, alleen deze keer zit je op je eigen visboot. Wist je dat Noorwegen van heel de wereld de beste plek is om op heilbot te vissen? Om te weten waarom Noorwegen zo leuk is moet je snel verder lezen!

Heilbot vissen in Noorwegen – een ander soort vakantie

Door te gaan vissen in Noorwegen doe je het net even anders. Bij Loppa Seafishing kun je voor jou en vrienden je eigenvisboot huren om een echte visvakantie te hebben. Verblijf zit hier ook al bij, ook krijg je alle spullen die je maar nodig hebt om te kijken wie de grootste heilbot vangt! het gevoel dat je krijgt als je er eindelijk een dag vissen achter de rug hebt is geweldig en al helemaal als je een heilbot van 70KG hebt gevangen. Wanneer je kiest om bij ons te gaan vissen beleef je dus een unieke vakantie. Ook heb je op die manier een combinatie van diverse soorten uitjes, je kunt dus een gezellige maar toch sportieve vakantie houden.

Waar kun je bij ons heilbot vissen in Noorwegen?

Wanneer je ervoor kiest om bij ons te komen vissen op heilbot in Noorwegen, dan heb je eigen visboot tot je beschikking.Deze boot kun je gebruiken in het beste visgebied ter wereld dit is ook wel Bergsfjord. Het ligt in de gemeente Loppa, zoals je wel kunt zien komt hier onze naam vandaan. Het water is er relatief gezien niet zo diep, ook is het zo dat je kunt blijven vissen tijdens slecht weer in het fjord.  Het is dus de ideale plaats om met je vrienden te gaan heilbot vissen. De prijzen van onze reizen zijn zeer laag in verhouding tot andere reizen, en we spreken ook nog eens allemaal Nederlands. Wel zo handig dus bij het boeken van jouw visvakantie.

Vind je het een tof concept om voor te kiezen of wil jij gewoon wat meer informatie hebben over onze reizen dan nodigen we je uit op onze site. Hier staat alles op wat je maar nodig hebt voor het bekijken van onze reizen. Misschien zien we jou binnenkort terug om op heilbot te vissen! www.loppaseafishing.com

Nog even nadenken?

In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
Vraag nu onze brochure aan