Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

Vissen op kabeljauw Noorwegen

Het is weer lekker weer en de meeste mensen zijn vrij van het werk of van school. Heeft u al enige idee waar u dit jaar naar toegaat op vakantie? Natuurlijk kunt u wel weer naar een ver land gaan. Maar is het niet leuk om het is helemaal anders aan te pakken? Ga Vissen op kabeljauw Noorwegen.!

Dit is dan ook precies waarom u voor ons zou moeten kiezen. Bij ons ben je op de juiste plek voor je eigen reis naar Noorwegen, geheel met een eigen visboot. Zo kunt u samen met uw visvrienden een fantastische vakantie beleven! Ga vissen op kabeljauw Noorwegen en maak uw visdroom waar!

Vissen op kabeljauw in Noorwegen – een bijzondere visvakantie

Noorwegen is een plek met een echte bijzondere schoonheid. Door in dit land te gaan vissen kunt u de natuur op zijn mooist ervaren. Wij richten ons speciaal op visreizen naar de prachtige land.  Bij ons kunt u een visreis boeken naar het prachte Noorwegen. Daarbij heeft uw een eigen wildeboat 605 s met 150pk! Uiteraard zit bij de visreis een prachtig appartement begrepen.

Bij ons kunt u alle visspullen huren die die u nodig heeft om een dikke heilbot te vangen 🙂 Het allergrootste voordeel van vissen is dat het iets rustigs heeft, op die manier kun je alle stress van je af zetten. Loppa Seafishing is gevestigd in het plaatsje Bergsfjord in loppa. De wateren rondom Bergsfjord zijn ondiep en hier trekken de echt grote trofee vissen naar toe. Wat dacht u van een kabeljauw van 40 kilo. Gaaf he!

Waar kan je vissen op kabeljauw in Noorwegen?

Als u ervoor kiest om te gaan vissen bij Loppa Seafishing in Noorwegen. Beschikt u over uw eigen visboot. Zo kunt u zelf bepalen waar en waneer u wilt vissen. De Wildeboat is speciaal voor ons ontwikkeld en het neusje van de zalm op visboten gebiedt. Zo is elke boot uitgerust met onder andere fishfinders. Bij ons kunt u terecht voor een visreis naar Noorwegen voor een scherpe prijs. Daarnaast spreken we allemaal Nederlands. Dit is natuurlijk wat handig bij het boeken 😉

We hopen uw interesse te hebben gewekt. Mocht u meer willen weten over onze visreis naar Noorwegen. Neem dan een kijkje op onze website. www.Loppaseafishing.com. Ga dus voor een droom vakantie waarin u gaat vissen op kabeljauw in Noorwegen en vang een trofee vis!

Nog even nadenken?

In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
Vraag nu onze brochure aan