Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

Sportvissen Noorwegen

Het zonnetje is weer lekker aan het schijnen, de meeste mensen zijn vrij en een hoop Nederlanders zijn op zoek naar een toffe vakantiebestemming. Een groot aantal kiest altijd weer voor een van onze buurlanden. Maar hier kun je nu ook niet echt veel doen en je hebt het na een tijdje toch echt wel gezien. Daarom is het tijd voor een ander soort vakantie, een vakantie die je bij zal blijven. Je kun er namelijk voor kiezen om deze zomer te gaan sportvissen in Noorwegen door middel van een visvakantie van Loppa Seafishing. Lees snel verder waarom je voor onze reizen zou moeten kiezen! Voor je het weet heb je een vakantie die je nooit meer zal vergeten, dat is tenslotte het hele doel natuurlijk!

Sportvissen in Noorwegen – een bijzondere visvakantie

Noorwegen als land is gewoon prachtig om te zien. u vindt er vele meren, bossen en vlaktes. De natuurliefhebbers onder ons moeten hier zeker eens heen gaan. Maar wat is er nu leuker dan het land ontdekken door middel van een visvakantie? Door te gaan sportvissen heeft u  een unieke combinatie die zorgt voor een onvergetelijk tijd. Noorwegen staat namelijk bekend om haar grote vissen. Zo kunt u heilbotten vangen van over de 150 KG. Als sportvisser natuurlijk de ultieme droom. Trommel uw visvrienden op en kom sportvissen Noorwegen bij Loppa Seafishing. De Gastheer/gastvrouw zijn Nederlands en helpen u graag bij het vangen van uw droomvis!

Waar kun je dan gaan sportvissen in Noorwegen?

Het mooiste van onze visreis naar Noorwegen is dat uw eigen visboot tot uw beschikking heeft. Hierdoor kunt u altijd gaan en staat waar u wilt. Loppa Seafishing staat bekend om het sportvissen in Noorwegen. Dit komt namelijk door dat wij zijn gevestigd in Loppa. Loppa Licht in Noord-Noorwegen en de wateren rondom Loppa zijn ondiep. Hierdoor trekken de grote trofee vissen richting Bergsfjord, waardoor ze goed te vangen zijn! Daarnaast kunt u alle vismaterialen huren die u nodig heeft om aan de slag te gaan. Uiteraard kunt uw eigen visspullen ook meenemen! Op de site kunt u alle info vinden die u nodig heeft, daarnaast zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. We spreken allemaal Nederlands dus dat moet geen probleem zijn.

Sportvissen in Noorwegen beleeft u een unieke vakantie! Onze visreizen zijn scherp geprijst wij willen namelijk iedereen de kans geven om hun droomvis te vangen in Noorwegen!  Misschien zien we u binnenkort wel vissen in de wateren van misschien wel het mooiste land van Europa!

Nog even nadenken?

In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
Vraag nu onze brochure aan