Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

Visreizen Noorwegen

De zomer is weer flink aan de gang, de vakantie staat dan ook alweer op de planning. Weet jij al wat je dit jaar gaat zal gaan doen? Je kunt natuurlijk altijd naar een of ander resort toe gaan. Maar die resorts en die zwembaden zijn na een tijdje ook niet meer echt leuk. Het is dus ook een keer leuk om iets compleet anders te kiezen, op die manier heb je een bijzonder soort vakantie. Zo kan je er voor kiezen voor een van onze visreizen in Noorwegen. Dit is dan ook precies waarom je voor ons zou moeten kiezen. Bij ons kun je terecht voor een bijzondere reis naar Noorwegen, je krijgt zelfs je eigen boot tot jouw beschikking. Zo kan je samen me je vrienden een fantastische visvakantie beleven!

Visreizen naar Noorwegen –kies voor Loppa Seafishing

Noorwegen is de plek voor een fantastische visvakantie. Door in dit land te gaan vissen kun je dus echt een keer een ander soort vakantie hebben. Wij van Loppa Seafishing zijn speciaal gericht op dit soort reizen. Bij ons kun je dan ook reizen boeken naar deze bijzondere visplekken. Je krijgt een eigen boot.  Ook zit het verblijf natuurlijk inbegrepen bij de prijs van de visreizen naar Noorwegen. En uiteraard krijgt u alle tips en tricks mee waarmee je veel vis kunt vangen in Noorwegen. Het mooie van vissen is dat het zorgt voor een ontspannen sfeer, je hebt even niets aan je hoofd. Je kunt dan ook gewoon je hengel uit gooien en wachten tot er een gigantische heilbot bijt en natuurlijk gezellig met je vismaten kletsen.

 

Waar gaan onze visreizen in Noorwegen heen?

Als je kiest voor onze visreizen naar Noorwegen dan krijg je dus van ons een boot. Zo kan je zelf bepalen waar u wilt vissen. Bergsfjord is gelegen in de plaats Loppa en is de ideale plek om te vissen in Noorwegen, de redenen hiervoor zijn dat het water niet zeer diep is en dat je altijd kunt vissen ook al is het slecht weer. Bij ons ben je op de juiste plek voor voordelige reizen, daarnaast zijn we allemaal Nederlandstalig. Op die manier zal het boeken vele malen makkelijker gaan. Hebben we je kunnen interesseren en wil je meer weten over onze reizen, of wil je gewoon wat meer informatie hebben over ons dan moet je zeker onze site eens bezoeken. www.Loppa Seafishing.com. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor boeken van een van onze visreizen naar Noorwegen. Kies dus een keer voor een van onze visreizen in Noorwegen, we weten zeker dat het een vakantie is die je altijd bij zal blijven!