Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

Vissen in Noorwegen fjorden

Vissen is iets wat eigenlijk iedere man wel leuk vindt om te doen. En dan al helemaal als je met een groepje bent natuurlijk. De vakantie staat weer voor de deur, dit betekent dus dat je nog een goede vakantiebestemming zal moeten zoeken. Nu kun je wel naar een of ander resorts op het strand, maar is iets anders niet veel leuker? Bij ons kun je reizen boeken naar Noorwegen om een vakantie te houden met je vrienden om te gaan vissen. Op die manier kun je samen met je vrienden genieten van een vakantie op een echte visboot. Je hebt deze boot geheel tot je eigen beschikking. Wist je dat Noorwegen van heel de wereld een van de meest mooie visplekken is? Lees snel verder om erachter te komen waarom vissen in Noorwegen rond de fjorden zo leuk is!

Vissen in Noorwegen bij de Fjorden – een ander soort vakantie

Door te gaan vissen in Noorwegen bij de fjorden kan je het dus net even allemaal anders gaan doen deze vakantie. Bij ons, Loppa Seafishing, kun je voor jou en je vrienden een boot huren om op zoek te gaan naar een mooi visplekje. Verblijf zit hier natuurlijk al bij, ook krijgt natuurlijk ook alle tips en tricks mee om een aantal flinke vissen te vangen! Vissen heeft iets ontspannend, je zit tenslotte te wachten tot de vis eindelijk gevangen hebt. In de tussentijd kun je dus gewoon als vrienden onder elkaar een beetje praten en gezellig doen. En het gevoel dat je krijgt als je er eindelijk een grote vis aan de haak hebt is geweldig.  Wanneer je kiest om bij ons te gaan vissen heb je dus echt een keer iets unieks. Ook heb je op die manier een combinatie van verschillende voordelen, je kunt dus met je vrienden zijn en je hebt een sportvakantie. Iedereen zal het hier wel mee eens zijn.

 Waar kun je bij ons vissen in Noorwegen bij de fjorden?

Wanneer je er dus voor kiest om bij ons te gaan vissen in Noorwegen rond de fjorden dan heb je je eigen boot. Deze boot kun je gebruiken in het beste visgebied wat je maar kunt vinden, dit is ook wel Bergsfjord. Het ligt in de gemeente Loppa, daar komt onze naam dan ook vandaan. Hier heb je allerlei soorten vis die je kunt vangen, zo kan je dus proberen om een zo groot mogelijke vis te vangen. Het water is er relatief gezien ondiep, ook is het zo dat je kunt blijven vissen als het weer niet echt meewerkt. Het is dus de ideale plek om als beginnende of ervaren visser aan de slag te gaan om veel vis binnen te halen. De prijzen van onze reizen zijn zeer laag in verhouding, en we spreken ook nog eens allemaal de Nederlandse taal. Bij ons ben je dus op de juiste plek voor een bijzonder soort vakantie.

Mocht je het nu een leuk idee lijken om hiervoor te kiezen of wil jij gewoon wat meer informatie hebbe over onze reizen dan kun je natuurlijk altijd even de tijd nemen om te kijken op de website. Hier staat alles op wat je maar nodig hebt voor het maken van een keuze. Hopelijk zien we jou binnenkort terug bij het beste visplekje in Noorwegen!