Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

Vissen Noorwegen prijs

Er zijn in Europa echt een hoop landen die je zeker eens moet bezoeken. Noorwegen hoort hier zeker bij. Dit prachtige land heeft veel moois wat je kunt zien en beleven. De beste manier om dit te doen is door op vakantie te gaan waarin je gaat vissen in Noorwegen voor een lage prijs.  Wij willen jou in dit artikel dan laten zien waarom je voor ons zou moeten kiezen om een goede reis te boeken! Er zijn diverse redenen waarom Loppa Seafishing een topper is wat betreft visreizen. Wat we jou bijvoorbeeld alvast kunnen vertellen is dat je bij ons een eigen boot tot je beschikking hebt. In dit artikel gaan we kijken naar de redenen waarom je nou eigenlijk voor ons zou moeten kiezen en naar wat er nu precies zo leuk is aan Noorwegen

Vissen in Noorwegen voor een lage prijs – dat kan bij Loppa Seafishing!

Noorwegen is een plek met een echte bijzondere schoonheid. Door in dit land te gaan vissen kunt u de natuur op zijn mooist ervaren. Wij richten ons speciaal op visreizen naar de prachtige land.  Bij ons kunt u een visreis boeken naar het prachte Noorwegen. Daarbij heeft uw een eigen wildeboat 605 s met 150pk! Uiteraard zit bij de visreis een prachtig appartement begrepen.

Bij ons kunt u alle visspullen huren die die u nodig heeft om een dikke heilbot te vangen 🙂 Het allergrootste voordeel van vissen is dat het iets rustigs heeft, op die manier kun je alle stress van je af zetten. Loppa Seafishing is gevestigd in het plaatsje Bergsfjord in loppa. De wateren rondom Bergsfjord zijn ondiep en hier trekken de echt grote trofee vissen naar toe. Wat dacht u van een kabeljauw van 40 kilo. Gaaf he!

 

Een bijzonder land –vissen in Noorwegen voor een voordelig prijsje

We zijn een bedrijf wat alweer een aardige tijd actief is in deze markt. Hierdoor hebben wij dus ontzettend veel kennis opgedaan over het vissen, deze willen we jou met alle plezier meegeven. Ook is het zo dat je bij ons allemaal Nederlandstalige mensen vindt in het bedrijf.  Dat is wel makkelijker bij het boeken. De reizen zijn in verhouding tot andere reizen zeer voordelig. Je verblijft met jouw boot in de buurt van Bergsfjord, deze plek in de gemeente Loppa is niet voor niets een van de beste visstekjes die je maar kunt bezoeken in Noorwegen. Het water is er namelijk best ondiep, hierdoor kun je makkelijker een grote trofee vis aan de haak slaan. Ook is het zo dat je hier eigenlijk altijd kan vissen, zelfs als het een dagje regent.

We hopen dat we jou warm hebben gemaakt voor een van onze prachtige visreizen naar Noorwegen. Het kan altijd zijn dat je het nog niet zeer weer of dat je meer info wilt hebben. Dan kun je terecht op onze site, de plek waar alle info staat over het vissen in Noorwegen voor een lage prijs!

We hopen uw interesse te hebben gewekt. Mocht u meer willen weten over onze visreis naar Noorwegen. Neem dan een kijkje op onze website. www.Loppaseafishing.com. Ga dus voor een droom vakantie waarin u gaat vissen op kabeljauw in Noorwegen en vang een trofee vis!

Nog even nadenken?

In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
Vraag nu onze brochure aan