Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

Vissen in Noorwegen tips

Er zijn een hele hoop landen in Europa die zeker een keer waard zijn om te bezoeken. Noorwegen is hier echt een van. Dit prachtige land heeft veel moois wat je kunt ontdekken. De beste manier om dit te doen is door een vakantie te boeken waarin je gaat vissen. Wij willen jou in dit artikel dan ook de beste vissen in Noorwegen tips meegeven om een goede reis te boeken! De eerste tip is om een eigen boot te nemen. Het voordeel van een eigen boot is dat je vele malen meer vrijheid hebt, maar hier komen we straks nog even op terug. Wat we jou al wel alvast kunnen vertellen is dat je bij ons de beste vis reis naar Noorwegen kunt boeken. Bij ons krijg je dan ook wel een eigen boot. Wil je weten hoe deze reis er uit zien dan heb je ook geluk, daar gaan we ook even naar kijken. Lees dus snel verder!

Vissen in Noorwegen tips – een superleuke visvakantie

Vissen is Noorwegen is dus een ontzettend leuk idee om naar toe te gaan deze vakantie Bij Loppa Seafishing kun je terecht voor al jouw visreizen naar dit prachtige land. Het voordeel is dat je bij ons je eigen boot hebt. Op die manier kan je heel makkelijk bepalen waar je nu precies geen wilt gaan. Wij geven u alle tips en tricks mee om gegarandeerd wat te vangen. Vissen is namelijk ook gewoon ontzettend leuk met je vrienden. Je hoeft alleen maar een lijntje uit te gooien en te wachten. In de tussentijd kun je dus heel makkelijk met je vrienden een drankje drinken. Het is dus gewoon een bijzondere vakantie, dat is toch veel leuker dan die standaard bestemmingen altijd? Precies, ga dus voor een keertje vissen in Noorwegen.

Vissen bij ons, Loppa Seafishing – alle vissen in Noorwegen tips en tricks meegegeven

We zijn een bedrijf wat alweer een aardige tijd meedraait in de wereld van de vis en de vakanties. Hierdoor hebben wij dus ontzettend veel kennis opgedaan over het vissen, deze willen we jou met alle plezier meegeven. Ook is het zo dat je bij ons allemaal Nederlandstalige mensen zal vinden, wel zo handig bij het boeken natuurlijk. De reizen zijn in verhouding tot andere reizen zeer voordelig. Je verblijft met jouw boot in Bergsfjord, deze plek in de gemeente Loppa is echt een van de beste visstekjes die je maar kunt vinden. Het water is er namelijk niet heel diep, hierdoor kun je makkelijker een grote trofee vis vangen die naar de ondiepere wateren trekken. Ook is het zo dat je hier eigenlijk altijd kan vissen, ook als het niet zo’n heel super weer is. We hopen dat we jou hebben kunnen interesseren voor een van onze prachtige visreizen naar Noorwegen. Het kan altijd zijn dat je er nog even over na moet denken of dat je wat meer info wilt hebben. Dan kun je terecht op onze site, hier staat namelijk alles op wat je nodig hebt! www.loppaseafishing.com