Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

Vissen in Noorwegen vanaf de kant

Je hebt wel gemerkt dat het lekker weer is, de vakantie zit er dan ook weer aan te komen. Weet jij al wat je dit jaar gaat doen tijdens jouw vrij periode? Je kunt natuurlijk altijd naar een mooi zuidelijk land toe. Maar die campings gaan na een tijdje echt wel een beetje saai worden. Het is dus ook een keer leuk om de andere kant op te gaan, zo zie je een keer een ander stukje van Europa. Zo kan je ervoor kiezen om te gaan vissen vanaf de kant in Noorwegen. Dit is dan ook precies waar wij jou kunnen helpen om een topvakantie te krijgen. Bij ons kun je terecht voor je een unieke reis naar Noorwegen, geheel met een goede visboot. Zo kan je samen me je vrienden vissen in Noorwegen vanaf de kant, een unieke ervaring.

 Vissen in Noorwegen vanaf de kant – toch wel bijzonder

Noorwegen is als land een speciaal plekje. Door in dit land te gaan vissen kun je dus echt een keer een bijzondere vakantie hebben. Wij van Loppa Seafishing zijn speciaal bedoelt voor dit soort reizen. Bij ons kun je dan ook reizen boeken voor een prachtige visvakantie. Je krijgt je eigen boot, zo heb je zelf de keus waar je wilt staan. Ook zit het verblijf natuurlijk inbegrepen bij de reis. En uiteraard krijg je alle spullen waar je alle vis mee kan vangen. Het mooie van vissen is dat je erg rustig wordt, je hebt even niets aan je hoofd. Je kunt dan ook gewoon je de lijn uitzetten en heerlijk achterover gaan zitten. Een ideale vakantie voor mensen die willen ontspannen.

Waar kun je vissen in Noorwegen vanaf de kant.

Wanneer je kiest voor onze visreizen naar Noorwegen dan heb je een eigen visboot. Bergsfjord is gelegen in het hart van de gemeente Loppa in Noord-Noorwegen. Loppa staat bekend als één van de beste visgebieden in Scandinavië waar je nog echte grote vis kunt vinden. Ook wel Loppa’s Westkaap genoemd. Alle bekende vissoorten uit de Noordelijke oceaan zijn aanwezig en kunnen het hele jaar door gevangen worden. Er is geen overbevissing, waardoor hier wel de echte grote exemplaren te vangen zijn! De visomstandigheden zijn ideaal vanwege de ondiepe wateren rondom Loppa.

We staan bekend om onze voordelige prijzen en om onze gezellige Nederlandse medewerkers.

Hebben we je kunnen interesseren en zou je meer te weten willen komen over onze reizen dan vind je op de site van Loppa Seafishing alles wat je nodig hebt om een keuze te maken voor jouw vakantie.. Kies dus een keer voor een vakantie vol natuur, vissen en gezelligheid. Ga vissen in Noorwegen vanaf de kant!

Meer info? Neem dan een kijkje op onze website. www.Loppaseafishing.com.