Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

Vissen in Noorwegen

Vissen is iets wat vrijwel iedere man leuk vindt. En dan al helemaal met vrienden natuurlijk. De vakantie zit er weer aan te komen, dit betekent dus dat je nog een goede vakantiebestemming moet zoeken. Nu kun je wel naar een of ander resorts op het strand, maar wat als je nu eens kiest voor iets compleet anders? Bij ons kun je reizen boeken naar Noorwegen om een echte visvakantie te houden. Op die manier kun je samen met je vrienden genieten van een vakantie op het water. Je hebt ook nog eens geheel je eigen boot tot je beschikking. Wist je dat Noorwegen echt een van de beste visgebieden is in de wereld? Lees snel verder om erachter te komen waarom jij nu zou gaan moeten vissen in Noorwegen!

Vissen in Noorwegen – net even iets anders

Door te gaan vissen in Noorwegen kun je het dus net even allemaal anders doen. Bij ons, Loppa Seafishing, kun je voor jou en je maten een boot huren om mee te gaan vissen. Een prachtige Verblijf zit hier natuurlijk bij inbegrepen. Heeft u informatie nodig over de vistechnieken of bent u opzoek naar de juiste hengel? Dat kan, wij huren alle materialen die je nog hebt zodat je hebt om de grootste mogelijke heilbot, kabeljauw of koolvis te vangen! Vissen heeft iets rustgevendst, je zit tenslotte te wachten tot de vis aan de haak zit. In de tussentijd kun je dus gewoon als vrienden onder elkaar een leuke vakantie hebben. En het gevoel dat je krijgt als je er eindelijk een gevangen hebt is onbeschrijfelijk. Wanneer je kiest om te gaan vissen in Noorwegen heb je dus echt een uniek idee. Ook heb je op die manier een combinatie van twee soorten vakanties, namelijk een echte vriendenvakantie en een sportvakantie. Waarschijnlijk krijg je zo iedereen van jouw groep wel mee.

 Waar kun je vissen in Noorwegen?

Wanneer je er dus voor kiest om bij Loppa Seafishing te gaan vissen in Noorwegen dan krijg je een boot mee. Deze boot kun je gebruiken in het beste visgebied van de wereld, dit is Bergsfjord. Het ligt in de gemeente Loppa, vandaar onze naam natuurlijk. Hier heb je allerlei soorten vis die je kunt vangen, maar de uitdaging is natuurlijk om een gigantische heilbot of kabeljauw aan de haak te slaan.  Er is geen overbevissing, waardoor hier wel de echte grote exemplaren te vangen zijn! De visomstandigheden zijn ideaal vanwege de ondiepe wateren rondom Loppa.

Daarnaast kunt u ook tijdens slecht weer vissen in het fjord. U kunt dus altijd vissen! Het is dus de ideale plek om als beginnende of ervaren visser aan de slag te gaan om zo veel mogelijk vis te vangen. De prijzen van onze reizen zijn zeer voordelig, en we spreken ook nog eens allemaal Nederlands. Bij ons bent u dus op de juiste plek voor een ontzettend leuke visvakantie.

Mocht u het nu een leuk idee lijken om hier ook op vakantie te gaan of wilt u gewoon wat meer informatie hebben over onze reizen dan kun je natuurlijk altijd even bij ons op de website kijken. Hier staat alles op wat je maar nodig hebt om een keuze te maken. Hopelijk zien we jou binnenkort terug om in de vakantie te gaan vissen in Noorwegen! www.Loppaseafishing.com