Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

Vissen noord Noorwegen

Vissen vindt iedereen wel leuk toch?  Het is iets wat je prima met vrienden kan doen. De vakantie komt er bijna aan, dit betekent dus dat je nog een goede vakantiebestemming zal moeten vinden. Nu kun je wel naar een of ander resorts op het strand, maar dit is ook niet echt leuk. Bij ons kun je reizen boeken naar Noorwegen om te gaan vissen in Noord Noorwegen. Op die manier kun je samen met je vrienden genieten van een speciaal soort vakantie. Je hebt ook nog eens geheel een eigen visboot die je kunt gebruiken. Was jij al op de hoogte van het feit dat Noorwegen echt een van de beste visgebieden is in de wereld? In dit artikel kijken we waarom jij nu zou gaan moeten vissen in Noord Noorwegen!

Vissen in Noord Noorwegen – een bijzonder uitje

Door te gaan vissen in Noord Noorwegen heb je eens iets bijzonders. Bij ons, Loppa Seafishing, kun je voor jou en je al je vrienden een boot en accommodatie huren voor de vakantie. Het gevoel dat je krijgt wanneer je een trofee vis vangt is geweldig! Wanneer je kiest om te gaan vissen in Noorwegen zal je een keer een speciale vakantie hebben. Ook heb je op die manier een combinatie van twee leuke onderdelen, namelijk een vakantie met vrienden en een visvakantie. Dit zal iedereen wel een tof idee vinden.

 

Wat zijn de visplekken waar je kunt vissen in Noord Noorwegen?

Als je kiest voor ons dan heb je een eigen visboot tot je beschikking. Deze boot kun je gebruiken in het beste visgebied van de wereld, de naam van dit gebied is Bergfjord. Het is onderdeel van de gemeente Loppa, vandaar onze naam uiteraard. Hier heb je allerlei soorten vis die je kunt vangen, misschien vang jij ze allemaal wel. Het water is er relatief niet zo diep, ook is het zo dat je kunt blijven vissen als het weer wat minder wordt. Het is dus de ideale plek om als beginnende of ervaren visser te gaan vissen in Noord Noorwegen. De prijzen van onze reizen zijn allemaal zeer laag, en we spreken ook nog eens allemaal gewoon Nederlands. Kies voor ons als je eens een speciale vakantie wilt.

Mocht je het nu een leuk idee lijken om hier ook op vakantie te gaan of zoek je wat meer info dan kun je op de site kijken. Hier staat alles op wat je maar nodig hebt om een keuze te maken. Ga vissen in Noord Noorwegen en bekijk wie nu de echte viskampioen van jullie is!

 

We hopen uw interesse te hebben gewekt. Mocht u meer willen weten over onze visreis naar noord Noorwegen. Neem dan een kijkje op onze website. www.Loppaseafishing.com. Ga dus voor een droom vakantie waarin u gaat vissen op kabeljauw in Noorwegen en vang een trofee vis!

Nog even nadenken?

In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
Vraag nu onze brochure aan