Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

Vissen Noorwegen fjorden

Het is alweer de tijd van het jaar dat de vakantie eraan zit te komen. Weet jij al waar je dit jaar heen zal gaan? De meeste mensen kiezen altijd voor een hotel of een resort in een of andere badplaats. Maar die resorts en die zwembaden zijn na een tijdje niet meer de moeite waard. Daarom is het dus ook een keer leuk om de boot de andere kant op te draaien, en dan ook nog vrijwel letterlijk. Bij ons kun je terecht voor een bijzondere visreis naar Noorwegen, je krijgt bij ons dan ook je eigen boot tot jouw beschikking. Zo kan je samen me je vrienden een speciaal soort vakantie beleven en vissen op de big game van Scandinavië. Op die manier heb je een vakantie die wel echt een keer anders is dan de andere.

 Vissen in Noorwegen bij de Fjorden–ga voor Loppa SeaFishing

Het land Noorwegen is vele malen specialer dan de andere landen in Europa. Door in dit land te gaan vissen kun je dus echt een keer een speciale vakantie beleven. Wij van Loppa Seafishing zijn gespecialiseerd in het faciliteren van een visreis naar Loppa Noorwegen. Bij ons kun je dan ook reizen boeken om te gaan vissen in Noorwegen rondom de fjorden. Je krijgt een eigen boot, zo heb je toch een beetje meer keuze over het plekje waar je wilt staan. Ook zit het verblijf natuurlijk inbegrepen bij de prijs van de visreizen naar Noorwegen. Daarnaast staan alle spullen tot je beschikking waarmee je veel vis kunt gaan vangen in dit prachtige land. Het bijzondere van vissen is dat het zorgt voor een heel relaxte omgeving, je kunt even alles van je af zetten.

 Waar gaan onze visreizen in Noorwegen eigenlijk heen?

Als je kiest voor onze visreizen naar Noorwegen dan zal je jouw eigen boot hebben. Zo kan je zelf bepalen waar je met je vrienden wilt gaan staan. Bergsfjord is gelegen in de plaats Loppa en welbekend bij vissers. Het is namelijk de beste plek om te gaan zeevissen in Noorwegen, de redenen hiervoor zijn dat het water niet te diep en dat er zeer grote trofee vissen te vangen zijn. Bent u benieuwd naar de laatste vangsten? Kijk dans eens op onze website. Daarnaast kunt u bij Loppa Seafishing ook vissen in slecht weer. Kijk voor meer informatie op onze website. Bij ons ben je op de juiste plek voor voordelige reizen.

Ook spreken al onze werknemers Nederlands. Hebben we je kunnen interesseren en zou je meer te weten willen komen over onze reizen, of wil je gewoon wat meer informatie inzien over onze reizen dan moet je zeker onze site eens bezoeken. Hier staat alles op wat je nodig hebt voor het overwegen van het boeken van een reis. Kies dus een keer voor een van onze visreizen in Noorwegen, op die manier zal je echt een bijzondere vakantie hebben.

Nog even nadenken?

In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
Vraag nu onze brochure aan