Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

vissen Noorwegen

De zomer is weer begonnen, de vakantie staat dan ook weer voor de deur. Weet u al wat u dit jaar gaat doen? Je kunt natuurlijk altijd naar een lekker warm land toe. Maar die resorts en die zwembaden gaan na een tijdje echt wel een beetje vervelen. Het is dus ook een keer leuk om iets compleet anders te doen, op die manier heb je toch nog een beetje afwisseling. Zo kan u ervoor kiezen om te gaan vissen in Noorwegen. Dit is dan ook precies waar wij u kunnen voorzien van een topvisvakantie. Bij ons kunt u terecht voor uw eigen visreis naar Noorwegen, je krijgt zelfs je eigen visboot. Zo kan je samen me je vrienden de visvakantie van je leven hebben, is toch wel iets bijzonders!

 

 Vissen Noorwegen – een unieke ervaring

Noorwegen is dus een plek wat net even anders is dan de andere landen. Door in dit land te gaan zeevissen kun je dus echt een keer een bijzondere ervaring beleven. Wij van Loppa Seafishing richten ons speciaal op vis reis naar Loppa. Boekt u een visvakantie bij Loppa Seafishing dan krijg je eigen boot, zo heb je de totale vrijheid en beleving bij het zeevissen. Ook zit het verblijf natuurlijk inbegrepen bij de reis. En uiteraard krijgt u alle spullen mee om ervoor te zorgen dat je zo veel mogelijk vis kunt gaan vangen in Noorwegen. Het mooie van zeevissen is dat het iets rustigs heeft, je hebt even niets aan je hoofd. Je kunt dan ook gewoon je hengeltje overboord gooien en lekker achterover gaan zitten en wachten tot er een gigantische heilbot bijt. Maar naar tuurlijk is actieve vissen het leuks. Daarnaast geven we je alle tips en tricks mee om de grootste trofee vissen te vangen.

 Waar kan je vissen Noorwegen?

Als u ervoor kiest om te gaan vissen in Noorwegen bij Loppa Seafishing krijgt u eigen Wildeboat met 150 pk van ons. Zo kunt u zelf bepalen waar u heen gaat. De wildeboat is uitgerust met een Fishfinder. De wateren rondom Loppa zijn uitermate geschikt voor zeevissen. Het is de ideale plek om te vissen in Noorwegen, dit komt doordat het water niet diep is en omdat je altijd kunt vissen ondanks slecht weer. Bij ons kun je terecht voor voordelige reizen, daarnaast spreken we allemaal Nederlands. Zo heeft u niet een of ander misverstand bij het boeken, wel zo handig natuurlijk. Hebben wij u interesse gewekt en wil je meer weten over onze reizen, of wil je gewoon wat meer informatie hebben over ons dan kun je altijd even kijken op onze site. Hier staat alles op wat u nodig heeft voor het maken van een keuze. Kies dus voor een keertje vissen in Noorwegen, we beloven dat het een vakantie is die je niet snel zal vergeten! Maak je visdroom waar bij Loppa Seafishing!

Nog even nadenken?

In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
Vraag nu onze brochure aan