Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

Visvakantie Noorwegen fjord

De vakantieperiode is voor de meeste mensen alweer begonnen. Heb jij al een idee waar je dit jaar heen gaat? De meeste mensen kiezen altijd voor Frankrijk of Duitsland. Maar deze landen zijn na een tijdje niet meer echt heel leuk om te bezoeken. Daarom is het dus ook een keer leuk om het roer helemaal om te gooien, en dat kan precies bij ons. Bij ons kun je terecht voor een speciale visvakantie in Noorwegen in het Fjord, je krijgt bij ons dan ook je eigen boot die je kunt gebruiken. Zo kan je samen me je vrienden er echt even op uit gaan. Op die manier heb je een vakantie die deze keer wel zeer bijzonder is.

Visvakantie in Noorwegen rond de Fjord–kies voor Loppa Seafishing

Het land Noorwegen is echt veel mooier dan de andere landen in dit deel van de wereld. Door in dit land te gaan vissen kun eens een keer iets ander doen. Wij van Loppa Seafishing zijn gespecialiseerd in het faciliteren van visvakanties naar Noorwegen rond de Fjord om te vissen. Bij ons kun je dan ook reizen boeken om te gaan vissen in Noorwegen bij de meest mooie plekjes. Je krijgt een eigen boot, kies dus samen met je vrienden een leuk plekje uit om te gaan vissen. Ook zit het verblijf natuurlijk inbegrepen bij de prijs van onze visvakanties in dit prachtige land. Daarnaast staan alle spullen tot je beschikking waarmee je zoveel mogelijk vis kunt gaan vangen. Het bijzondere van vissen is dat het echt een ontspannen sfeer heeft tot je een heilbot van 70 KG aan de haak hebt geslagen want dan is het wel even werken.

 Waar gaan onze visvakanties in Noorwegen rond de fjord eigenlijk heen?

Als je besluit om een vakantie te nemen voor onze visreizen naar Noorwegen dan krijg je jouw eigen boot. Je bent dus hier op juiste plek voor goedkope visreizen naar noorwegn. Daarnaast spreken we ook allemaal Nederlands, wel zo prettig natuurlijk.

Hebben we jou geprikkeld en zou je meer te weten willen komen over onze reizen, of wil je gewoon wat meer informatie hebben over ons dan kun je een kijkje nemen op de site. Hier staat alles op wat je nodig hebt voor het overwegen van het boeken van een reis. Ga een keer voor een visvakantie in Noorwegen bij de Fjord! www.loppaseafishing.com

Nog even nadenken?

In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
Vraag nu onze brochure aan