Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

Visvakantie Noorwegen met boot

Waarschijnlijk heb jij straks wel weer vakantie. Nu is het dan ook echt een goede tijd om na te gaan denken over wat je nu precies wilt doen deze zomer. Een camping is wel lachen maar dit doe je waarschijnlijk ieder jaar al. Wij zijn er voor jou om te zorgen voor een visvakantie naar Noorwegen met de boot. Het prachtige land en de rust zorgen voor een super bijzondere vakantie. Daarnaast krijg je bij ons dus een echte eigen visboot die je tijdens jouw vakantie tot je beschikking hebt. Zo heb nog een veel leukere tijd met je vrienden!

 Visvakantie in Noorwegen met een boot – kies voor Loppa Seafishing!

We hebben het al even gezegd, Noorwegen is echt een van de meest schitterende landen waar je maar op vakantie kunt gaan. Ga dus een keer voor een vakantie met je vrienden die je bij zal blijven. Door te kiezen voor een visvakantie in Noorwegen kun je twee werelden samenbrengen. Je kunt namelijk relaxen en je kunt een echte vakantie hebben vol sport en avontuur. Je krijgt van ons alle spullen die je nodig hebt om te vissen, ook hebben wij door onze ervaring veel tips die we je kunnen geven om zoveel mogelijk vis te vangen.

 De plekken voor een visvakantie in Noorwegen met boot

Als je ervoor kiest om te gaan vissen in Noorwegen krijg je een echte goede visboot.  Zo kan je zelf bepalen waar je nu precies wilt vissen. Bergsfjord is de beste plek om te vissen in Noorwegen, dit komt doordat het water relatief gezien ondiep is en omdat je altijd kunt vissen ook bij slechtweer. Bij ons kun je terecht voor reizen met een zacht prijsje, daarnaast spreken we allemaal de Nederlandse taal. Loppa Seafishing is de place to be voor de visvakanties naar Noorwegen met boot! Een eigen boot is echt ontzettend handig. Het voordeel hiervan is, is dat je zelf kunt bepalen wat je gaat doen. Op die manier is het echt een avontuur. Mocht je iets willen weten dan kun je altijd even bellen, we staan altijd open voor vragen.

Vind je het een leuk idee om jouw vakantie eens een keer anders te doen dan kun je op onze site kijken voor meer informatie over onze visvakantie naar Noorwegen met boot.  Hopelijk zien we jou snel terug aan boot van de mooie visboten!

Nog even nadenken?

In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
Vraag nu onze brochure aan