Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

Visvakantie Noorwegen zeevissen

De vakantieperiode is alweer een tijd lang aan de gang, de meeste mensen zijn dan ook vrij. Heb jij al een idee waar de reis dit jaar heen gaat? De meeste mensen kiezen altijd voor Frankrijk of Duitsland. Maar wil je echt weer een jaar hetzelfde doen?  Je zou dus een keer iets helemaal anders moeten doen. Bij ons kun je terecht voor een visvakantie in Noorwegen voor zeevissen, je krijgt bij ons dan ook je eigen visboot welke je gebruikt om te vissen. Zo kan je samen me je vrienden er echt even van genieten. Op die manier heb je een vakantie welke wel lang bij zal blijven.

Visvakantie in Noorwegen om te zeevissen– ga voor Loppa Seafishing

Het land Noorwegen is een land wat een bepaalde soort charme heeft. Door in dit land te gaan vissen heb je een bijzondere vakantie. Wij van Loppa Seafishing zijn speciaal opgericht in het faciliteren van visvakanties naar Noorwegen om te gaan zeevissen. Bij ons kun je dan ook reizen boeken om te gaan vissen in Noorwegen op allerlei mooie plekken. Je hebt een eigen visboot, kies dus samen met je vrienden de ideale stek uit om je hengels uit te. Ook zit het verblijf natuurlijk inbegrepen bij onze vakanties naar dit prachtige land. Daarnaast staan alle spullen klaar om ervoor te zorgen dat je veel vis kunt vangen. Daarnaast geven wij je alle tips en tricks mee om een grote trofee vis te vangen. Door de ondiepere wateren rondom Loppa zijn hier de echte grote Big game van Scandinavië te vangen. Wat dacht je van een heilbot van 70kg.. Vet toch!

 Waar gaan onze visvakanties in Noorwegen voor zeevissen nu heen?

Als je besluit om een vakantie te nemen van onze visreizen naar Noorwegen dan geven we jou een eigen boot. Je bent bij ons op het juiste adres voor goedkope visreizen. Daarnaast spreken we ook allemaal Nederlands, op die manier gaat het boeken net iets vlotter.

Hebben we jou kunnen interesseren in onze reizen?  Ga dan naar onze site om meer te weten te komen over hoe alles in zijn werk gaat en wat erbij komt kijken. Hier staat alles op wat je nodig hebt zodat je kunt bepalen of jij een bijzondere vakantie wilt hebben. Ga dus voor Loppa Fishing en kies iets speciaals!

Nog even nadenken?

In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
Vraag nu onze brochure aan