Skip to main content

Bekijk ook onze visreis brochure

Rustig op je gemak eens bekijken samen met je vrienden

visvakantie Noorwegen

De kans is groot dat u al vakantie heeft of aan het aftellen bent. Dit is dan ook het ideale moment om na te gaan denken over wat je nu precies wilt doen deze zomer. Het is wel leuk om naar een camping te gaan maar dit doe je waarschijnlijk ieder jaar al. Wij zijn er voor jou om te zorgen voor een bijzondere vakantie. Bij ons kunt u namelijk terecht voor een visvakantie naar Loppa Noorwegen. Ook wel loppa’s westkaap genoemd. Het is echt een van de meest mooie landen die je kunt ontdekken, dit in combinatie met het vissen zorgt voor een ultieme visvakantie. Daarnaast krijg je bij ons, in tegenstelling tot vele andere bedrijven, een echte eigen visboot die je tijdens jouw vakantie kunt gebruiken. Zo heb je een nog veel betere ervaring tijdens het vissen!

 Vissen in Noorwegen – kies eens voor iets speciaals

Goed, Noorwegen is dus echt een van de mooiste landen waar je maar op vakantie kunt gaan. De Fjorden en het prachtige landschap is werkelijk waar schitterend om te zien. En hoe kun je nu beter genieten van het landschap dan door op een visboot te zitten? Ga dus een keer voor een speciale vakantie met je vrienden. Voor de mensen die het nog niet wisten, het is echt niet zo dat vissen alleen voor ervaren mensen is. Je kunt gewoon je hengelt uit gooien en gezellig met je maten een beetje bijkletsen. En wachten tot er een gigantische heilbot bijt. Fantastische toch? Door te kiezen voor een visvakantie in Noorwegen heb je eigenlijk het beste van twee werelden. Je kunt namelijk ontspannen en je kunt een echte vakantie met je vrienden hebben. Je krijgt van ons alle tips en tricks mee om een echte trofee vis te vangen.

De plekken voor een visvakantie in Noorwegen?

Als je ervoor kiest om te gaan vissen in Noorwegen dan krijg je dus van ons je eigen boot. Zo kan je zelf bepalen waar u heen gaat. Uiteraard vertellen wij u over de beste visspots zodat u visdroom waar kunt maken. Daarnaast is de boot voorzien van een fishfinder. Bergsfjord licht in de plaats Loppa en is de ideale plek om te zeevissen in Noorwegen, dit komt doordat het water niet zeer diep is en omdat je altijd kunt vissen ondanks slecht weer. Bij ons kun je terecht voor voordelige reizen, daarnaast spreken we allemaal Nederlands. Zo heb je niet een of ander misverstand bij het boeken, wel zo handig natuurlijk

Vind je het een leuk idee om jouw vakantie eens een keer helemaal anders aan te pakken dan kun je op onze site kijken voor meer informatie over onze visvakantie naar Noorwegen. Hopelijk zien we jou binnenkort terug op weg naar de visvakantie van je leven!

Nog even nadenken?

In onze brochure staat alle informatie over onze visreis voor je beschreven.
Vraag nu onze brochure aan